Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Missha Magic Cushion


Ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε γι'αυτό το πολύ γνωστό cushion foundation της κορεάτικης εταιρείας Missha
Όσες δεν το γνωρίζουν (shame on you! ;) ) είναι ένα foundation σε compact συσκευασία με καθρέφτη και σφουγγαράκι και ένα σφουγγάρι που είναι εμποτισμένο με το foundation.

* tip: Όταν δεν βγαίνει πολύ foundation στο σφουγγαράκι, αναποδογυρίστε το σφουγγαράκι με ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια!!

magic cushion

missha cushion

missha foundation

Όπως βλέπετε, η συσκευασία είναι πολύ chic και sleek και είναι travel-friendly. Ένα WOW στοιχείο είναι το SPF50!! Υπάρχουν μόνο 2 αποχρώσεις (No 21, No 23)και η αυτή που επέλεξα ήταν το Νο 23 natural beige αλλά ήταν πάλι πιο ανοιχτή από την επιδερμίδα μου.
Είναι parabens free, έχει εκχύλισμα από bamboo water, Baoban Tree Fruit και Witch Hazel.

Όσον αφορά την κάλυψη είναι μέτρια προς υψηλή και το τελείωμα είναι dewy. Αν το απλώσετε με το σφουγγαράκι είναι πιο μεγάλη η κάλυψη απ'ότι με ένα πινέλο.
Ενα αρνητικό είναι ότι μόλις το απλώσεις και για αρκετή ώρα το πρόσωπο κολλάει, αλλά μετά από λίγη ώρα απορροφάται. Ίσως επειδή έχω λιπαρή επιδερμίδα να κολλάει για περισσότερη ώρα...

Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ foundation σε αυτή τη μορφή οπότε δε μπορώ να συγκρίνω με άλλα, αλλά σίγουρα με άφησε ικανοποιημένη.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κορεάτικα foundation και αν ναι, ποια είναι η γνώμη σας;

2 σχόλια:

  1. Δεν εχω δοκιμάσει κατι αντιστοιχο απλα με ανησυχει το θεμα με την καλυψη, ωστοσο αν εχει μετρια θα ηθελα να δοκιμασω κατι αντιστοιχο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. The Venetian® and The Venetian® Resort, Las Vegas
    The 구미 출장안마 Venetian® Resort, Las Vegas, Nevada. The Venetian® Resort This is 전라북도 출장샵 a high-end 대구광역 출장안마 hotel 수원 출장마사지 that offers a full-service spa, 5 outdoor pools, a casino, 안산 출장안마 and

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...