Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Bodyfarm Review


Καλό μήνα!
Αυτό το post μυρίζει τόσο γλυκά σαν βανίλια! Κι αυτό γιατί θα σας μιλήσω για το γαλάκτωμα σώματος της Bodyfarm με άρωμα βανίλια-γάλα.

Η Bodyfarm είναι μια ελληνική εταιρεία που έχει πολύ ωραία καλλυντικά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές, με συστατικά φιλικά προς το περιβάλλον. Τα προϊόντα δεν δοκιμάζονται σε ζώα, οι συσκευασίες είναι από ανακυκλώσιμα υλικά, δεν έχουν παραφίνη, parabens, sls κλπ

bodyfarm βανίλια γάλα

Πάμε όμως να μιλήσουμε για το γαλάκτωμα. Είναι πολύ ενυδατικό, απλώνεται πολύ εύκολα και απορροφάται πολύ γρήγορα. Δεν είναι πολύ παχύρρευστο όπως είναι τα body butter και αυτό εμένα μου αρέσει πολύ γιατί τα body butter δεν απορροφώνται καθόλου στο δέρμα μου. Περιέχει βιταμίνες A, E, F, αλόη και έλαιο jojoba. Η μυρωδιά του είναι μαγευτική! Μυρίζει τόσο γλυκά που θέλεις να το φας! Αν δεν σας αρέσουν όμως οι γλυκιές μυρωδιές έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε 23(!!!) ναι ναι 23 μυρωδιές!!

Μπορείτε να το βρείτε στα Hondos Center στην τιμή των 6,95€ και πολλές φορές έχουν προσφορές 1+1 δώρο. Επίσης υπάρχουν και σε travel size σε πιο χαμηλές τιμές για τα δοκιμάσετε!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ!

Μπορείτε να βρείτε το προφίλ τους στο facebook εδώ!

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...