Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Μάσκες Apivita Μέρος 1

Εδώ και καιρό ήθελα να σας κάνω ένα review για κάποιες μάσκες της Apivita που χρησιμοποίησα το τελευταίο διάστημα. Για την μάσκα με βασιλικό πολτό και τις μάσκες με αγγούρι και ρόδι είχα κάνει review παλιότερα.

Και μιας και πήρα και τις υπόλοιπες μάσκες σκέφτηκα να σας μιλήσω σε αυτό το πρώτο μέρος για 4 μάσκες.

Apivita μάσκες review

Η πρώτη, λοιπόν, είναι η μάσκα με πράσινη άργιλο.
Είναι μια μάσκα για βαθύ καθαρισμό, κατάλληλη για λιπαρές επιδερμίδες. Περιέχει πράσινη άργιλο, αιθέριο έλαιο λεμόνι και λεβάντα, αλόη, έλαιο ηλίανθου, πρωτεϊνες σιταριού και εκχύλισμα πρόπολης και σαπωναρίας. Καθαρίζει σε βάθος και απομακρύνει ρύπους και λιπαρότητα. Αφήνει πάρα πολύ απαλό το δέρμα όπως και οι περισσότερες μάσκες της Apivita.

Η δεύτερη είναι η μάσκα με αλόη.
Είναι μια μάσκα ενυδάτωσης κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες και ειδικά για αφυδατωμένες και ευαίσθητες. Περιέχει χυμό αλόης, υαλουρονικό οξύ, χυμό τριαντάφυλλου, έλαιο jojoba και σιτέλαιο, πανθενόλη, αργινίνη, βούτυρο καριτέ, εκχύλισμα μελιού και γιασεμιού, βιταμίνη Ε και αιθέριο έλαιο περγαμόντο.

Επόμενη είναι η μάσκα με πρόπολη.
Πρόκειται για μια μάσκα για λιπαρές και πολύ λιπαρές επιδερμίδες με τάση ακμής. Περιέχει πρόπολη, πηλό (ιαματική λάσπη) Ηeilmoor, έλαιο ηλίανθου, ελίχρυσο, αιθέριο έλαιο λεμόνι, πανθενόλη και βιταμίνη Ε. Έχει ένα καφετί χρώμα (είχα βάλει και μια φωτογραφία στο instagram αν θέλετε να την τσεκάρετε) και μυρίζει λίγο περίεργα.

Και τέλος έχουμε την μάσκα με πορτοκάλι.
Είναι μάσκα αναζωογόνησης για όλους τους τύπους δέρματος. Περιέχει αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού, βούτυρο καριτέ, έλαιο σιταριού και jojoba, μέλι, βιταμίνες C και Ε, πανθενόλη και υαλουρονικό οξύ. Έχει πολύ μικρούς κόκκους, μυρίζει τέλεια και είναι μια από τις αγαπημένες μου μάσκες. Νιώθω το δέρμα μου πολύ μαλακό και ενυδατωμένο μετά τη χρήση της.


Αυτό ήταν το πρώτο μέρος! Μόλις δοκιμάσω και τις υπόλοιπες μάσκες θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου σε δεύτερο μέρος. Εσείς ποιες μάσκες Apivita χρησιμοποιείτε και ποιες είναι οι αγαπημένες σας; Εμένα προς το παρόν είναι η μάσκα με ρόδι, πορτοκάλι και βασιλικό πολτό.


* Επειδή τις συσκευασίες τις πέταξα και μια έδωσα σε μια φίλη μου, δεν είχα φωτογραφίες να σας βάλω oπότε δανείστηκα κάποιες από το google.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...