Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Apivita κρέμα χεριών με αλόη και μέλι

Η ενυδατική κρέμα χεριών με αλόη και μέλι της Apivita είναι βραβευμένη με Prix de Beauté 2012, ενυδατώνει πολύ καλά την επιδερμίδα και απορροφάται πολύ γρήγορα. Έχει ελαφριά υφή, μυρίζει ωραία και εκτός από τα χέρια περιποιείται τα πετσάκια και τα νύχια.

Κρέμα χεριών με αλόη και μέλι

'Οπως όλα τα προϊόντα Apivita, δεν περιέχει parabens, silicons κλπ και περιέχει 98% φυσικά συστατικά (αλόη, μέλι, πρόπολη, γλυκερίνη, βούτυρο καριτέ, βούτυρο κακάο, φυσικά έλαια ελιάς και αβοκάντο, αιθέρια έλαια γεράνι και τριαντάφυλλο, βιοτίνη, βιταμίνη Ε, Pro-Vit Β5) και το νερό έχει αντικατασταθεί από έγχυμα αμαμελίδας(witch hazel).

Η βιολογική αλόη και το μέλι, το βούτυρο καριτέ, το βούτυρο κακάο και τα φυσικά έλαια ελιάς και αβοκάντο διατηρούν τη φυσική υγρασία των χεριών αποτρέποντας την ξηρότητα. 

Η βιοτίνη, η βιταμίνη Ε και η προβιταμίνη B5 περιποιούνται και ενδυναμώνουν τα νύχια.

Τα βιολογικά αιθέρια έλαια Γεράνι και Τριαντάφυλλο διατηρούν την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη.

Η πρόπολη και η βιταμίνη Ε προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση. 

Το έγχυμα αμαμελίδας βιολογικής καλλιέργειας έχει αντιοξειδωτική και στυπτική δράση, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και έχει ήπιες αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Περισσότερες λεπτομέρειες για την αμαμελίδα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η τιμή της είναι στα 5€/50ml 

Είναι από τις αγαπημένες μου κρέμες χεριών. Εσάς ποια είναι η αγαπημένη σας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...