Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Bioten CC Cream

Καλησπέρα!!!! Σήμερα θα σας κάνω ένα Review για την πολυσυζητημένη cc cream* της Bioten!

cc cream review

Έρχεται σε πολύ ωραία συσκευασία με καπάκι που κλείνει πολύ καλά οπότε δεν υπάρχει ο φόβος να χυθεί. Βγαίνει σε 2 αποχρώσεις- light και medium, έχει SPF20 και είναι στα 50ml.

Είναι πολύ ενυδατική, δίνει μια ελαφριά-μέτρια κάλυψη και δίνει μια ομοιομορφία στο δέρμα.

Όσον αφορά την διάρκεια, αυτό νομίζω ότι εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος του καθενός. Εγώ έχω αρκετά λιπαρή επιδερμίδα οπότε σχεδόν τίποτα δεν μένει για πολλή ώρα. Η συγκεκριμένη μου βγάζει λιπαρότητα οπότε την σετάρω πάντα με πούδρα αλλά και πάλι δεν μου κρατάει πολύ. Για πιο ξηρές επιδερμίδες, όμως, νομίζω ότι είναι ιδανική.

Είναι πολύ οικονομική όπως είναι άλλωστε και όλα τα προϊόντα της Bioten.

Έχετε δοκιμάσει αυτή ή κάποια άλλη CC cream;


* cc= color corrector


Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Apivita Natural Serum - Hydration

Την Apivita την γνωρίζετε όλες. Είναι μια ελληνική εταιρεία με πολύ καλά προϊόντα, πιστοποιημένα από διεθνείς οργανισμούς.

Όσα προϊόντα έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής (εκτός από την μάσκα με αγγούρι) μου άρεσαν πάρα πολύ και θα τα ξανααγοράσω σίγουρα.
Σήμερα, όμως, θα σας μιλήσω για ένα συγκεκριμένο προϊόν, τον ορό με αλόη και υαλουρονικό οξύ. Υπάρχουν άλλοι 3 οροί- για λάμψη, σύσφιξη και κατά των ρυτίδων που έχουν διαφορετικό χρώμα ο καθένας. Ο μπλε ορός είναι για ενυδάτωση.

bioten ορός

μπλε ορός bioten

Ενδεικτικά να αναφέρω τις ηλικίες στις οποίες απευθύνεται ο κάθε ορός:
Μπλε-ενυδάτωση: για όλες τις ηλικίες
Πράσινος-λάμψη: από 25 και άνω
Κόκκινος-κατά των ρυτίδων: από 35 και άνω
Καφέ-σύσφιξη: από 45 και άνω

Βέβαια, αυτές οι ηλικίες είναι ενδεικτικές. Δεν σημαίνει ότι κάποιος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιον ορό αν δεν είναι μέσα στο ηλικιακό εύρος.


Ο ενυδατικός ορός, όπως ανέφερα και πριν, είναι με αλόη και υαλουρονικό οξύ. Χρησιμοποιείται για να καλύψει ανάγκες όπως αφυδατωμένη επιδερμίδα, ευαίσθητη επιδερμίδα και πρώτες ρυτίδες και γραμμές έκφρασης. Το υαλουρονικό οξύ βοηθάει στην ενυδάτωση σε βάθος και η αλόη καταπραύνει και ενυδατώνει.

Φυσικά, όπως όλα τα προϊόντα Apivita, δεν περιέχει parabens, silicones κλπ

Το μπουκαλάκι του μ'αρέσει πολύ, έχει πολύ ωραία γλυκιά μυρωδιά και ενυδατώνει πάρα πολύ. Είναι σίγουρα ένα αγαπημένο προϊόν. Το χρησιμοποιώ αφού βγάλω το μακιγιάζ το βράδυ και μετά από καθαρισμό του προσώπου. Απορροφάται στη στιγμή χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Η τιμή του από online φαρμακεία είναι κοντά στα 18€.


Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιον ορό της Apivita;;


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...