Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Lashionista Lashes


Όπως και να το κάνουμε, οι βλεφαρίδες αναδεικνύουν περισσότερο τα μάτια και κάνουν το μακιγιάζ πιο εντυπωσιακό. Γι' αυτό σήμερα θα μιλήσουμε για τις ψεύτικες βλεφαρίδες Lashionista!!
lashionista βλεφαρίδες

Καταρχάς να σας πω 2 λόγια για την ιστορία της εταιρείας. Δημιουργήθηκε από 2 άτομα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Το αγόρι, ο James, κατάγεται από την Αγγλία και θέλοντας μια αλλαγή από τα όσα έκανε εκείνο το διάστημα, ξεκίνησε μια εταιρεία με extension βλεφαρίδων με την μητέρα του! Το κορίτσι, η Ασπασία, μετά τις σπουδές της κατάλαβε ότι δεν ήταν εκείνο που ήθελε να κάνει στη ζωή της. Έτσι δούλεψε σαν makeup artist κερδίζοντας διάφορα βραβεία και συμμετέχοντας σε επιδείξεις μόδας στην Ελλάδα. Αναζητώντας, λοιπόν, μια εταιρεία με extension βλεφαρίδων, ανακάλυψε εκείνη του James!! Έκανε την παραγγελία της και έλαβε τα προϊόντα. Μετά από ένα μπέρδεμα, όμως, έγινε η πρώτη επικοινωνία. Και από τότε είναι μαζί! Συνδυάζοντας τις δεξιότητές τους δημιούργησαν την Lashionista! Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ!

Πάμε όμως να μιλήσουμε γι' αυτές καθ' αυτές τις βλεφαρίδες.
Είναι 100% φυσικές, χειροποίητες και επαναχρησιμοποιήσιμες, είναι πολύ άνετες και ελαφριές που σχεδόν δεν καταλαβαίνεις ότι τις φοράς. Το site τους είναι απίστευτα όμορφο, έχουν πάρα πολλά σχέδια για όλα τα γούστα και έχουν μόνο 10€! Για την συσκευασία, τι να πω;; Όπως βλέπεις είναι υπέροχη! Η κόλλα δεν έχει latex οπότε δεν θα ερεθίσει τα μάτια. Επίσης, με αγορά 3 βλεφαρίδων παίρνεις μια δώρο! :)


Εγώ έχω τις misty memories, οι οποίες είναι μαύρες δίνουν αρκετό όγκο, αρκετή καμπυλότητα και είναι αρκετά μακριές!

misty memories lashes

lashionista eyelashes


Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ψεύτικες βλεφαρίδες, μπορείτε να πατήσετε εδώ και να μάθετε ποια είναι η διαδικασία.


Τις βλεφαρίδες θα τις βρείτε στο site www.lashionista.gr όπως επίσης και στο www.facebook.com/pages/Lashionista/184713541728370


Και δεν θα γινόταν να μην σας έχω ακόμα έναν διαγωνισμό και ειδικά τώρα που έρχονται γιορτινές μέρες που θα κάνουμε πιο έντονο βραδινό μακιγιάζ και θα βγούμε έξω να διασκεδάσουμε! Τι πιο ωραίο δώρο λοιπόν από τις ψεύτικες βλεφαρίδες Lashionista???


Η εταιρεία λοιπόν είχε την ευγενή καλοσύνη να δώσει ένα ζευγάρι βλεφαρίδες σε έναν τυχερό/μια τυχερή!


Το μόνο που έχετε να κάνετε για να λάβετε μέρος είναι:
  1. Να κάνετε Like στην σελίδα της Lashionista
  2. Να κάνετε Like στην σελίδα μου Melina7makeup
  3. Να κάνετε Like και ΔΗΜΟΣΙΑ κοινοποίηση την φωτογραφία που θα βρείτε εδώ

Ο διαγωνισμός είναι μόνο για κατοίκους Ελλάδας και ολοκληρώνεται στις 30/12!


Για extra συμμετοχές μπορείτε να με ακολουθείτε στο
  • google+ (plus.google.com/u/0/104906918951207345291/posts)
  • twitter ( twitter.com/melina7makeup)
  • instagram (#makeup7)
  • youtube (https://www.youtube.com/user/melina7makeup)
  • bloglovin' (http://www.bloglovin.com/en/blog/8355391)

Αυτά από μένα. Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ψεύτικες βλεφαρίδες; Ποιες βλεφαρίδες Lasionista σας αρέσουν;

 <3 


Νικήτρια είναι η:

3 σχόλια:

  1. δε εχω χρησιμοποιησει ακομα ψευτικες βλεφαριδες,αλλα ελπιζωω να χρησιμοποιησω τωρα αυτες του διαγωνισμου!!χεχε ευχαριστουμε πολυ !καλες γιορτες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανυπομονω να περασουν οι μερες να κανεις την κληρωση ,θελω πολυ να τις δοκιμασω ! Ευχαριστουμε πολυ πολυ !!! Καλες γιορτες με αγαπη και υγεια και χαρουμενες στιγμες με τα αγαπημενα σου προσωπα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...