Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Clothes haul



Τι κάνετε κούκλες; Με έχει πιάσει μια εμμονή αυτό το διάστημα να παρακολουθώ fashion blogs και να ψάχνω για ρούχα για να ανανεώσω την γκαρνταρόμπα μου. Έτσι, μετά από μια εξόρμηση στα μαγαζιά, αγόρασα 2 μπλούζες, ένα πουκαμισάκι και ένα τζιν παντελόνι..
Πάμε να τα δούμε ένα-ένα...



Το πρώτο πράγμα που πήρα ήταν ένα πολύ λεπτό, αρκετά διάφανο καρό πουκάμισο από τα Stradivarius. Η τιμή του είναι στα 13€ και μπορεί να φορεθεί και κάτω από πλεκτές μπλούζες το χειμώνα, το οποίο λατρεύω σαν στυλ, αλλά φυσικά και μόνο του.. Είναι πιο μακρύ από πίσω οπότε μπορεί να φορεθεί και με κάποιο κολάν.



Μόλις είδα αυτήν την μπλούζα στα Tally Weijl την ερωτεύτηκα και έπρεπε επειγόντως να την αποκτήσω. Το χρώμα της τέλειο! Είναι ένα burgundy χρώμα, είναι πλεκτή και συνδυάζεται τέλεια με το πουκαμισάκι. Η τιμή της στα 20€



Επόμενη μπλούζα, πάλι από τα Stradivarius είναι μια πλεκτή μπεζ μπλούζα η οποία κι αυτή είναι ασύμμετρη και έχει μια χρυσή λεπτομέρεια στην πίσω πλευρά και η τιμή της είναι 16€.



Τέλος, αγόρασα αυτό το τέλειο τζιν από τα H&M που κάνει τέλειο στρώσιμο και είναι στην τέλεια τιμή των 20€. Επειδή, όμως, είχα ένα κουπονάκι για έκπτωση 15%, το πήρα 17€!! Σκέφτομαι να πάρω ακόμα ένα γιατί με έχει βολέψει πάρα πολύ!!

Στο σημείο αυτό να σας ενημερώσω, όσες δεν γνωρίζετε, ότι η εταιρεία Η&Μ  δίνει την δυνατότητα σε όσους θέλουν, να παραδώσουν τα χρησιμοποιημένα ρούχα τους και με κάθε σακούλα να παίρνετε ένα κουπόνι με έκπτωση 15% σε όποιο είδος θέλετε αλλά όχι σε προϊόντα με έκπτωση. Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή κίνηση γιατί αφενός θα ξεφορτωθείτε ρούχα που δεν θέλετε και θα έχετε και έκπτωση σε ένα άλλο που θα θέλετε και αφετέρου θα συμβάλλετε στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων αποφεύγοντας τη δημιουργία απορριμμάτων από υφάνσιμες ύλες.
Τα ρούχα που θα συγκεντρώνονται τα διαχειρίζεται μια εταιρεία που συνεργάζεται με την H&M, η I:Collect, η οποία μέσω ειδικής επεξεργασίας, θα τα καθιστά διαθέσιμα για νέα χρήση.

Πληροφορίες για τα 3 αυτά καταστήματα μπορείτε να βρείτε στα ακόλουθα links! Φιλιά!


Stradivarius

Online shop: http://www.stradivarius.com/gr/el/
FB: https://www.facebook.com/stradivas
Instagram: http://instagram.com/stradivariusoficial/
Twitter: https://twitter.com/stradivarius
Youtube: https://www.youtube.com/user/stradivas

Tally Weijl
Online shop: https://www.tally-weijl.com/home.html
FB: https://www.facebook.com/TALLYWEiJL.official  &  https://www.facebook.com/pages/Tally-Weijl-Greece/168960339817005?ref=br_tf
Instagram: http://instagram.com/tally_weijl
Twitter: http://instagram.com/tally_weijl
Youtube: https://www.youtube.com/user/TallyWeijlOfficial

H&M
Online shop: http://www.hm.com/gr/
FB: https://www.facebook.com/hm
Instagram: http://instagram.com/hm
Twitter: https://twitter.com/hm  &  https://twitter.com/hmhellas
Youtube: https://www.youtube.com/hm
Google + : https://plus.google.com/+HM/posts

2 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...