Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Αγαπημένα Μαΐου



Λίγο καθυστερημένα, αλλά είπα να κάνω ένα σύντομο ποστ για κάποια προϊόντα που χρησιμοποίησα πολύ τον προηγούμενο μήνα (και όχι μόνο) και να τα κατατάξω στα αγαπημένα μου.

Το πρώτο λοιπόν, είναι το foundation L'Oreal Infallible το οποίο το λατρεύω. Έχει πολύ καλή κάλυψη, διαρκεί πολλές ώρες, είναι τέλειοοοο.

Το bronzer της MUFE είναι απλά τέλειο. Το χρησιμοποιώ τώρα που δεν είμαι κ πολύ μαυρισμένη και απλά κάνει το μακιγιάζ ακόμα πιο ωραίο.

Εντάξει, τι να πούμε τώρα για το concealer Prolongwear της ΜΑC;; Δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα παρόμοιο. Δεν φεύγει με τίποτα και είναι πολύυυυ καλυπτικό.

Για την Apivita δεν νομίζω ότι χρειάζονται συστάσεις.. Τα 2 προϊόντα που έχω είναι το scrub με ελιά και η μάσκα προσώπου με βασιλικό πολτό. Review θα βρείτε εδώ και εδώ.

Επίσης, η κρέμα ματιών του Κορρέ είναι πάρα πολύ καλή και μυρίζει φανταστικά.

Η Youthlab είναι μια ελληνική εταιρία και έχει φανταστικά προϊόντα που μυρίζουν πολύ ωραία. Ένα από αυτά είναι η ενυδατική για ξηρές επιδερμίδες. Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Τέλος, αυτό το κραγιόν της BeautyLine Cosmetics με έχει ενθουσιάσει! Το χρώμα του είναι τέλειοοοο(Νο05), δεν ξηραίνει καθόλου τα χείλη και διαρκεί πολλές ώρες.

Και αυτή η τσάντα είναι καινούρια και μ'αρέσει πολύ! :))


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...