Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Συμβουλές για να μακρύνουν τα μαλλιά!

  • Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να πηγαίνεις για κούρεμα κάθε 3μηνο περίπου για να "καθαρίσουν "τα μαλλιά και να είναι υγιή.
  • Είναι πολύ βασικό να διατηρείς τα μαλλιά σου υγιή για να μην χρειάζεται να τα κόβεις πάρα πολύ. Το καλύτερο είναι να μην χρησιμοποιείς συχνά πιστολάκι, ισιωτική κλπ αλλά αν δε μπορείς να το αποφύγεις, χρησιμοποιήσε 2-3 φορές τη βδομάδα μάσκα μαλλιών, προϊόντα προστασίας από τη θερμότητα, δροσερό νερό στο μπάνιο και δροσερό φύσημα με το πιστολάκι. Επίσης, δοκίμασε και κάποια έλαια που ενδυναμώνουν τα μαλλιά.
  • Πέρα από όλα αυτά, όμως, πρέπει να προσέχεις τη διατροφή σου. Να τρως γεύματα πλούσια σε πρωτείνες, βιταμίνες και μέταλλα όπως το φολικό οξύ που επιταχύνει τη διαδικασία ανάπτυξης των μαλλιών. Επίσης οι ξηροί καρποί κάνουν πολύ καλό οπότε φρόντισε να τους καταναλώνεις, αλλά φυσικά με μέτρο..

Αυτές είναι οι συμβουλές μου.. Προσπαθώ να τα τηρώ όσο γίνεται και προς το παρόν έχω δει ότι όντως μεγαλώνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά μου. Αν έχετε κι εσείς κάποια συμβουλή, προτείνετέ την μου να τη δοκιμάσω. Φιλιά πολλά......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...