Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Blushprofessional brushes Review!



Γεια σας κούκλες! Τι κάνετε; Η σημερινή ανάρτηση αφορά στην εταιρεία blush professional και συγκεκριμένα στα πινέλα μακιγιάζ.
Πριν 3-4 χρόνια αγόρασα το σετ με 18 πινέλα από το site www.blushprofessional.com. Περιείχε 18 πινέλα που ήταν για πρόσωπο, μάτια και χείλη. Η τιμή τους ήταν στα 35€ και νομίζω ήταν περίπου 10€ τα μεταφορικά. Γινόταν ντόρος τότε με τα συγκεκριμένα πινέλα και μιας και είχαν πολλές youtubers καλή γνώμη και στην Ελλάδα δεν υπήρχαν πολλά πινέλα, αποφάσισα να τα αγοράσω και τα έχω λατρέψει! Την σειρά μπορείτε να την βρείτε σε αυτό το link http://www.blushprofessional.com/en/makeup-brush-sets/13-blush-professional-18-piece-makeup-brush-set.html


Μ' αρέσει πάρα πολύ το ροζ χρώμα τους αλλά και η υπέροχη ροζ θήκη τους!




 Πάμε να τα δούμε ένα-ένα!


1. Angle Blusher Brush



Το χρησιμοποιώ για contouring αλλά πολλές φορές και για ρουζ. Έχει διαγώνιο κόψιμο και βολεύει πολύ για σκιάσεις.


2. Blusher Brush




Αυτό το χρησιμοποιώ για ρουζ. Είναι στρογγυλό και ίδιου μεγέθους με το προηγούμενο πινέλο.


3. Fan Brush



Αυτό το πινελάκι, λόγω του σχήματός του, χρησιμοποιείτε κυρίως για highlighters και για κοψίματα. Το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστες φορές γιατί από highlighters έχω μόνο ένα υγρό, της Vivo, και το απλώνω με το χέρι και για σκιάσεις με βολεύει το διαγώνιο περισσότερο. 


4. Round Power Brush




Είναι πιο μεγάλο και πιο στρόγγυλο από το 2ο πινέλο. Χρησιμοποιείται κι αυτό για ρουζ αλλά νομίζω ότι για πούδρα είναι καλύτερο.


5. All Over Eye Shadow Brush - Large


Παρ'όλο που είναι για σκιά εγώ το χρησιμοποιώ για concealer. Επειδή είναι μεγαλούτσικο, μ'αρέσει πιο πολύ γι'αυτήν την περιοχή και μετά να σβήνω το concealer με το χέρι.


6. All Over Eye Shadow Brush - Small



Είναι ακριβώς το ίδιο με το προηγούμενο με τη διαφορά ότι είναι λίγο μικρότερο. Με το συγκεκριμένο μ' αρέσει να απλώνω κρεμώδεις σκιές όπως πχ. το Color Tattoo της Maybelline


7.  Easy Crease Eye Shadow Brush


Το λατρεύω αυτό το πινέλο! Επειδή είναι λίγο μεγαλούτσικο μ' αρέσει να σβήνω όλες τις σκιές αφού τις έχω σβήσει με το επόμενο πινέλο. Επίσης, αν και τις περισσότερες φορές το χρησιμοποιώ σκέτο, μερικές μ'αρέσει να το συνδιάζω με μια σκιά στο χρώμα του δέρματος.


8. Eye Contour Brush



Αυτό λοιπόν είναι το πινέλο που χρησιμοποιώ για σβησίματα. Στα μάτια αλλά και στην περιοχή της μύτης για να φαίνεται πιο λεπτή και κομψή. Τέλειο!! Βλέπετε και τη διαφορά με το προηγούμενο- είναι λίγο μικρότερο.


9. Angular Eye Shadow Brush


Αυτό το χρησιμοποιώ για τα χείλη. Λόγω του σχήματός του με βολεύει πολύ για το cupid's bow. Το έχω χρησιμοποιήσει και για τα φρύδια και για eyeliner και είναι εξαιρετικό!


10. Eye Shadow Brush


Λόγω του μικρού του μεγέθους είναι κατάλληλο για τοποθέτηση σκιάς στο κάτω μέρος του ματιού όπως επίσης και στην εσωτερική γωνία.


11. Concealer Brush



Είναι λίγο μεγαλύτερο από το προηγούμενο. Είναι κατάλληλο για τοποθέτηση σκιάς στο κινητό βλέφαρο.


12. Eye Shadow Brush



Είναι κι αυτό για σκιά και όπως βλέπετε είναι μεγαλύτερο από τα 2 προηγούμενα.


13. Eyeliner Brush


Πινέλο για eyeliner. Προσωπικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει πάνω από 3 φορές γιατί με βολεύουν άλλα πινέλα καλύτερα για την εφαρμογή eyeliner. Παρ'ολα αυτά δεν είναι κακό πινέλο.


14. Smudger


Αυτό το πινέλο δε μ' αρέσει καθόλου. Είναι σαν σφουγγάρι και δεν κάνει καθόλου καλή δουλειά.


15. Brow Brush


Το κλασσικό πινέλο για να χτενίζεις τα φρύδια.


16. Eyebrow Groomer


 Ένα δεύτερο κλασσικό πινέλο για να χτενίζεις τα φρύδια.


17. Compact Lip Brush



 Ούτε το συγκεκριμένο πινέλο μ'αρέσει. Υπάρχουν πολύ καλύτερα για τον συγκεκριμένο σκοπό.


18.  Lip Brush


Ωραίο πινελάκι αλλά προσωπικά με βολεύουν τα διαγώνια πινέλα για τα χείλη.


Αν εξαιρέσουμε 2 πινέλα που δε μου άρεσαν, τα υπόλοιπα είναι φανταστικά πινέλα. Νομίζω ότι η τιμή τους είναι πολύ καλή και η ποιότητά τους εξαιρετική. Δεν έχει φύγει καμία τρίχα όσα χρόνια τα έχω. Η τρίχα τους είναι συνθετική και είναι από κατσίκα και πόνυ. Είναι πολύ ωραίο σετ για κάποια η οποία θέλει να ξεκινήσει τώρα το μακιγιάζ και θέλει να έχει όλα τα πινέλα. Επίσης, είναι θετικό το ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για κρεμώδη προϊόντα και έχει πολλά πινέλα για τα μάτια κι έτσι δε χρειάζεται να πλένεις το πινέλο αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις πολλές σκιές.

Έχει αγοράσει καμία το συγκεκριμένο σετ ή άλλα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...