Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

L'Oreal Extraordinary Oil Review

Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για το λαδάκι μαλλιών Extraordinary Oil και παρ' όλο που έχω λιπαρά μαλλιά και πίστευα ότι δε θα είναι για μένα, τελικά το λάτρεψα! Το χρησιμοποιώ κάθε φορά που λούζω τα μαλλιά μου και τα κάνει πάρα πολύ απαλά και ευκολοχτένιστα και μυρίζουν εκπληκτικά.

Η τιμή του είναι πολύ καλή (στα 10ευρώ- εγώ το είχα πάρει 7 με μια έκπτωση), διαθέτει αντλία και είναι μεγάλο το μπουκαλάκι οπότε διαρκεί πολλούς μήνες.
Έχω κι ένα άλλο λαδάκι που το πήρα από Γερμανία, το οποίο μου άρεσε αλλά δεν το συγκρίνω σε καμμία περίπτωση με το συγκεκριμένο. Είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ!!






Βασικές νότες: ελαφριές, φρουτώδεις νότες από μάνγκο, νεκταρίνι και μαύρα φρούτα του δάσους.
Μεσαίες νότες: γλυκές ζαχαρώδεις νότες φράουλας, μυστηριώδεις πικάντικες, ανατολίτικες νότες κέδρου, σανδαλόξυλου και πατσουλί.

Έχει μια πλούσια αλλά ελαφριά  υφή και σύνθεση από 6 εκχυλίσματα ελαίων από άνθη: λωτός (για ισορροπημένη θρέψη), χαμομήλι (για ακαταμάχητη λάμψη), τιαρέ (για προστασία από την ξηρότητα), λευκή μαργαρίτα (για απαλότητα), ρόδο και λινάρι (για εντατική ενυδάτωση).

Το Extraordinary oil μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με πολλούς τρόπους. Μπορείτε να το απλώσετε στα μαλλιά πριν τη βαφή (από το προηγούμενο βράδυ), πριν το λούσιμο, μετά το λούσιμο, πριν από το πιστολάκι, όταν θέλετε να δείχνουν τα μαλλιά φρεσκοχτενισμένα, όπως επίσης και όταν πάτε διακοπές που μετά από την έκθεση των μαλλιών στον ήλιο και στο αλάτι της θάλασσας θα έχουν γίνει ξηρά και θαμπά.


Όπως και να το χρησιμοποιήσετε, το σίγουρο είναι ότι θα κάνει τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά και θα μυρίζουν εκπληκτικά... και θα είστε τόσο ακαταμάχητες που δε θα μπορεί κανείς να σας αντισταθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...